Piger der vil have pik sex på rastepladser

piger der vil have pik sex på rastepladser

at han var dybt ulykkelig over, at hans tissemand så anderledes ud end de andres. Hans hånd fandt nu også ind mellem mine baller og jeg fjernede min, så han lettere kunne komme til. Den følelsesmæssige oplevelse havde været for stor til at vi umiddelbart kunne rumme det. Da jeg nedkom, blev jeg flyttet ned i stuen, hvor jeg fik permanent ophold de næste par år til mine brødres og min store ærgrelse. Efterhånden blev jeg lidt øm i kæberne af at gabe over fars kæmpe pik og førend han kunne reagere, var jeg oppe på ham og lod min fisse overtage arbejdet.

Swinger og: Piger der vil have pik sex på rastepladser

Jeg begyndte automatisk at slikke og sutte og tog den helt ind i munden, helt med i halsen. Det fik desværre en brat slutning, da far for tre år siden blev dræbt ved en arbejdsulykke. Pæne lår, en lille rund mave, der sluttede i en tæt, blond behåring. Jeg lod det sidste sprøjt blive i munden, så jeg kunne nyde smagen, inden jeg slugte. Så åbnede munden, og tog pikken helt ind. Jeg kastede cigaretten fra mig, og gik op mod handicaptoilettet. Vi kunne ikke ses fra personbilerne, men vi kunne ses fra de modkørende lastbiler, der kørte ligeså langsomt, som vi gjorde. Jeg kyssede ham grådigt på munden og hviskede så: Jeg kan næsten ikke vente med et få din fede pik hamret langt op i min lillepigefisse. Faktisk sutter jeg heller aldrig pik på de andre fyre, men jeg spiller dem ofte. Jeg havde nu lært ikke at blive gravid. Ellers var min seksualitet sat på standby i. Snart sprøjtede min elskede søn sin varme sperm op i min ventende, ubeskyttede livmoder. Lad os nu tage alt tøjet af, så vi rigtigt kan nyde vores kroppe.

Piger der vil have pik sex på rastepladser - Dogging Fyn

Den var lidt skarp og mere salt. Nu lod han fingeren køre i cirkler rundt om hullet. Hun havde også en masse hår. Han lod den spille lidt der, fugtede den og lod den spille igen. Ser du på hendes fødder inden du tjekker hendes bryster og baller? Det hjalp dog lidt, at fars megalem af og til kom på besøg og han var mit eneste mandlige bekendtskab i.

Piger der vil have pik sex på rastepladser - Fora

Måske har han gættet at du sidder og onanerer. Han gnubbede sit underliv mod mit ben, imens han stadig kærtegnede mine nosser. Jeg suttede ham, til det var lige før og stoppede ham så fra at komme. Må han også godt bolle mig? Synet af den spinkle drengekrop ved det voldsomme vedhæng var helt ude af proportioner. Nu gik piger der vil have pik sex på rastepladser den ikke længere. Mine drifter havde også deres egen vilje og med et liderligt støn lod jeg mig falde på knæ foran min egen søn. Uh, sagde jeg og kiggede på far. Jeg har en pæn krop. Nogen var flinke til at slikke mig og nogen vil have den op i min røv. Hårdt pressede han fingeren helt op i mig, så jeg stødte endnu længere ind i hans mund. Jeg skal snart kneppe en lille pigefisse. Mange af dem spiller sig selv færdig, når jeg er kommet. Det er sådan en fyr jeg venter på at finde. Jeg nåede slet ikke at kigge på den eller at mærke den med fingrene. En tilfældig dogging oplevelse, jeg er en af de, efterhånden utallige, fyre der nyder at tage rundt på forskellige rastepladser i landet, for at opsøge tilfældig sex. Du må stikke din fede pik i min kusse, hvis jeg får. Richards store hånd havde automatisk lagt sig på mit bare lår, så jeg behøvede bare at skubbe mig lidt frem, så var der kontakt med min bare fisse. Ikke fordi den var ekstraordinær, men fordi den alligevel var rigtig god, og stadig står klart i erindringen. Skal vi ikke skynde os ud i lastvognen? Tak skal du have. Læs mere, gO dogging, find aktive dogging eller "seet FRI" søgende hele døgnet rundt - Lørdag er store dogging dag. Da jeg var 16, kom jeg i lære på et kontor. Min hånd spillede hurtigt og hårdt på pikken. . Gud, sagde Richard, tøsen slugte det hele. Jeg var nemlig blevet gravid. Jeg kastede hovedet bagover og et suk undslap mig da jeg mærkede hans varme fugtige mund, om mit spændte pikhoved. piger der vil have pik sex på rastepladser

0 tanker om “Piger der vil have pik sex på rastepladser

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *